Θεόδωρος Μπούμπας


Εμπιστευτείτε μας

  • boubas_metsovo_synergeio_autokinhton_1
  • boubas_metsovo_pewag_xionoalysides_4
  • boubas_metsovo_odikh_vohtheia_11
  • boubas_metsovo_snowmobile_pewag

Η Εταιρεία

Το βασικό μας μέλημα

Η επιχείρησή μας εδρεύει στο Μέτσοβο Ιωαννίνων και δραστηριοποιείται στην περιοχή από το 1980. Μέσω της πολύχρονης επιτυχημένης πορείας της στην Ελληνική αγορά έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό έμπιστο δίκτυο διάθεσης προϊόντων.

 

Η Εταιρεία μας έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Pewag για την Ελλάδα, μιας εταιρείας παγκοσμίως αναγνωρισμένης για την ποιότητα των αντιολισθητικών αλυσίδων Αυστρίας pewag οι οποίες χρησιμοποιούνται σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, καθώς και σε οχήματα ειδικών χρήσεων όπως εργοταξιακά, στρατιωτικά, πυροσβεστικά και αποχιονιστικά.

 

Επίσης εισάγουμε και διαθέτουμε στην αγορά Snowmobiles  από γνωστούς και καταξιωμένους στο χώρο κατασκευαστές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τον Καναδά.

 

Διαθέτουμε οχήματα περισυλλογής αυτοκινήτων σε περιπτώσεις ατυχημάτων και συνεργαζόμαστε με ασφαλιστικές εταιρίες.

 

Η έδρα μας βρίσκεται στο Μέτσοβο και στεγάζεται σε χώρο διαμορφωμένο κατάλληλα και φύλαξη, συντήρηση και επισκευή οχημάτων.

 

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η ανάπτυξη και διατήρηση εποικοδομητικών σχέσεων.

boubas_metsovo_pewag_snox_pro

Αλυσίδες Pewag

Επίσημος Γενικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο.

boubas_metsovo_snowmobile

Yamaha Snowmobile

Αντιπρόσωπος της Yamaha Snowmobile στην Ελλάδα.

boubas_metsovo_odikh_vohtheia_10

Οδική Βοήθεια

Εκπροσωπούμε για στην ευρύτερη περιοχή του Μετσόβου τις εταιρείες ADAC, MONDIAL, EUROP και INTER-PARTNER.

Η Ομάδα μας


Το συνεργείο αυτοκινήτων Μπούμπας Θεόδωρος στο Μέτσοβο στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες. Όταν ο υψηλός επαγγελματισμός συνδυάζεται με τη φιλικότητα και το ζεστό ανθρώπινο ενδιαφέρον, τότε μπορούν να αναπτυχθούν σχέσεις εμπιστοσύνης.

 

Πιστεύουμε και αγαπάμε τη δουλειά μας. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση, τη δική μας και των ανθρώπων μας. Μέσα απ’ όλα αυτά, επιτυγχάνουμε τη μια και μοναδική μας φιλοσοφία: Να έχουμε πάντα γύρω μας απόλυτα ευχαριστημένους πελάτες! Μια επίσκεψη σας στο συνεργείο αυτοκινήτων Μπούμπας Θεόδωρος στο Μέτσοβο είναι αρκετή για να μας γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να αποκτήσετε σαφή αντίληψη των υπηρεσιών και των προϊόντων μας.

 

Το 1986 αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την επιχείρηση και να ενσωματώσουμε το τμήμα Φροντίδας Ατυχημάτων και Οδικής Βοήθειας.

 

Σκοπός της εταιρίας είναι η εξυπηρέτηση οχημάτων που έχουν βρεθεί σε δυσχερή θέση και έχουν ακινητοποιηθεί στον Νομό Ιωαννίνων.

 

Η εταιρία συνεργάζεται με την ANWB ASSIST, την INTER PARTNER ASSISTANCE και την MONDIAL ASSISTANCE ώστε να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες ασφαλιστικών εταιριών, λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

 

Η πείρα του τεχνικού προσωπικού μας σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε είναι εγγύηση για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας. Οι περιπτώσεις που εξυπηρετούνται ετησίως από την εταιρία είναι αρκετές και τις περισσότερες φορές υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως χιόνι και πάγος.

 

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε εταιρίες και ιδιώτες, καθώς και σε ασφαλιστικές εταιρίες. Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις καθώς και χώρο φύλαξης των οχημάτων για όλο το 24ωρο.

 

 

35

Χρόνια Εμπειρίας

3

Χώρες

2000

Χαρούμενοι Πελάτες